Tomter og boliger

Hyttetomter

Søvasskjølen - Fritidstomt - Beliggende i en naturperle med jakt-/fisketerreng og turområder med skiløyper like ved

Beliggenhet


Hundsåvatn hyttefelt ligger i naturskjønne omgivelser på Søvasskjølen 1 times kjøring fra Trondheim. Søvasskjølen er et av landets eldste hytteområder, og har vært et populært paradis for hyttefolk i flere tiår. Her finnes alt fra gamle, tradisjonelle hytter, til nyere, mere moderne hytter. I sommerhalvåret kan en nyte flotte fotturer i terrenget, som i vinterhalvåret forvandler seg til et fantastisk skieldorado. Det blir vinterbrøytet vei inn til hver enkelt tomt. Flere fiskevann med gode ørretbestander i området. Unikt med Søvasskjølen er også den korte veien ned til Vinjefjorden, Hemnefjorden og Orkdalsfjorden. Her er småbåthavner med ledige båtplasser til den som ønsker å kombinere fjell med turer på fjorden.

Beskaffenhet


Flotte fritidstomter, beliggende i et populært fritidsområde | Utsikt mot Hundsåvatnet
Veien er privat og avstengt med bom. Tomten ligger i et meget flott utfartsterreng. Område byr på flotte turopplevelser gjennom hele året. Toppturer til Ruten og Omnfjellet er meget populært. Det finnes oppkjørte skispor rett i nærheten. Kort vei fra Trondheim, ca en times kjøring.

Tomtene er på 1000m2
Det er tillatt bruksareal T-BRA pr tomt på 130m2. Tillatt med til sammen to bygg (hovedbygning samt uthus eller anneks).
Det er også satt av naust tomt til hver hyttetomt ved Hundsåvatnet

Tomt H3 og H4 er ledig

På hver enkelt tomt kan det settes opp hovedbygning samt uthus eller
anneks, til sammen 2 bygg. Tillatt bruksareal (T-BRA) pr. tomt samlet for fritidsbolig, uthus og anneks er 130 m2.

Det er avsatt 2 områder ved Hundsåvatnet for oppføring av naust til bruk for hytteeierne innenfor planområdet. Utformingen og plasseringen av naustene skal være ihht. kommunens retningslinjer for bygging av naust vedtatt av Hovedutvalg Forvaltning 25.10.05.